ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAE KWON-DO I.T.F. ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ 2018

Επιτυχίες Συλλόγου
Typography

Στο Μίνσκ της Λευκορωσίας πραγματοποιήθηκε από της 20-27 Αυγούστου το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TAE KWON-DO I.T.F. Εφήβων-Νεανίδων για το 2018.  Ο Γιαννιώτικος Αθλητικός Σύλλογος «ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» (ΛΑΜΠΡΙΔΗ 4 τηλ : 6945262661) για μια ακόμη φορά έδωσε το παρών και σε αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα με δύο αθλητές του, μέλη της Εθνικής Ομάδας.

 

 Σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα η Εθνική μας Ομάδα συμμετείχε με 69 αθλητές καταλαμβάνοντας την 4η θέση στη γενική κατάταξη μεταλλίων, με 5 Χρυσά 10 Ασημένια και 22 Χάλκινα μετάλλια. Είναι μια μεγάλη επιτυχία για το Ελληνικό Taekwon-do, καθώς η προσπάθεια της Ομοσπονδίας τα τελευταία χρόνια στέφθηκε με ακόμη μια μεγάλη επιτυχία.

Οι αθλητές του  ‘Α.Σ.Πρωτέα Ιωαννίνων’ αποδείξανε και σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το επίπεδο του Γιαννιώτικου Συλλόγου και την μεγάλη προσπάθεια που γίνετε όλα αυτά τα χρόνια που μας γεμίζουν χαρά και ικανοποίηση με τις επιτυχίες τους σε Πανελλήνια, πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Οι Γιαννιώτες Αθλητές κατέκτησαν συνολικά 3 Χάλκινα Μετάλλια.

Ο Σκουλίκας Παντελής: 3η Θέση και Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία sparring (μάχες) έως 60 κιλά (Χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό στο Λίβερπουλ το 2017) και ακόμη 3η Θέση και Χάλκινο μετάλλιο στις Ομαδικές Μάχες Εφήβων.

Ο Ντάκουλας Γεώργιος: 3η Θέση και Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Tul 2 Dan (τεχνικές) που για πρώτη φορά συμμετείχε με την Εθνική Ομάδα σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

    Ο Προπονητής του Γιαννιώτικου Συλλόγου «ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» και μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ομοσπονδίας  κ. Παπαδιώτης Γεώργιος μας δήλωσε: «Για ακόμη μια φορά είμαι περήφανος για τους Γιαννιώτες πρωταθλητές του Συλλόγου μας. Και σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αποδείξαμε το επίπεδο του Συλλόγου μας και την ανταγωνιστικότητα των αθλητών μας σε διεθνές επίπεδο. Για ακόμη μια φορά κάναμε το ¨ Όνειρο¨ πραγματικότητα . Θα ήθελα να ευχαριστήσω λοιπόν τους δύο πρωταθλητές μας  για την χαρά και την ικανοποίηση που μας έδωσαν με την απόδοση και τις επιτυχίες τους, καθώς και όλους τους γονείς των αθλητών του συλλόγου μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια. Ο Γιαννιώτικος Σύλλογος έχει καταφέρει να πρωταγωνιστεί τόσο σε Πανελλήνιο και Πανευρωπαϊκό, όσο και σε Παγκόσμιο επίπεδο. Ο «Πρωτέας Ιωαννίνων» συνεχίζει να είναι κορυφαίος και να μας κάνει υπερήφανους με τις επιτυχίες του. Στόχος μας πάντα θα είναι η κορυφή και αυτό δεν αλλάζει όσες επιτυχίες και να έχουμε. Δουλεύουμε σκληρά, συστηματικά με προγραμματισμό και υψηλούς στόχους. Είμαστε ο ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ο σύλλογος των Πρωταθλητών. Εκ μέρους του Συλλόγου μας σας ευχαριστώ όλους που είστε δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια. Την καινούργια αγωνιστική χρονιά που ξεκινάει σας περιμένουμε να μας επισκεφθείτε με τα παιδιά σας (Λαμπρίδη 4 τηλ.:6945262661 στο κέντρο της Πόλης) να γνωρίσετε από κοντά το Άθλημα του Taekwon-do στον σύλλογο των Πρωταθλητών της Πόλης μας».  

Ακολουθήστε μας στο site www.acproteas.gr και στη σελίδα του Συλλόγου μας στο facebook και στηρίξτε την προσπάθεια μας!!! www.facebook.com/A.C. Proteas Ioanninon